Την κούρσα γα την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ οδηγεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στη Λέστερ.

Προβάδισμα έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη συμπολίτισσα Σίτι για την απόκτηση του Χάρι Μαγκούαιρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sky Sports, οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση στη Λέστερ περί τα 78 εκατομμύρια ευρώ για τον Άγγλο διεθνή αμυντικό και όπως προκύπτει από πηγή κοντά στον κύκλο των διαπραγματεύσεων, η μεταγραφή του φαντάζει πολύ πιθανή.

Τα δύο «μεγαθήρια» του Μάντσεστερ ξεκίνησαν από την ίδια θέση την «μονομαχία» απόκτησης του Μαγκουάιρ πριν από μερικές μέρες, αμφότερα προσφέροντας λίγο παραπάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ. Οι «κόκκινοι», όπως όλα δείχνουν, έκαναν ένα ακόμα βήμα και πλέον το… μπαλάκι βρίσκεται και πάλι στην πλευρά της Λέστερ.

Οι «αλεπούδες» έχουν ξεκαθαρίσει ότι περιμένουν μία πολύ υψηλή πρόταση για να παραχωρήσουν τον «στυλοβάτη» της άμυνας τους, ιδιαίτερα από τη στιγμή που τα ποσά για μεταγραφές στο μεταγραφικό παζάρι έχουν ξεφύγει.

Μετά τη μεταγραφή του ανερχόμενου Γουαν-Μπισάκα με 50 εκατομμύρια ευρώ στη Γιουνάιτεντ, οι προσδοκίες των πρωταθλητών του 2016 έχουν δικαιολογημένα αυξηθεί για το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο του έμψυχου δυναμικού τους.

Πλέον, αναμένεται εάν η Μάντσεστερ Σίτι θα «ματσάρει» την προσφορά της Γιουνάιτεντ, με δεδομένο το ενδιαφέρον του Πεπ Γκουαρδιόλα για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό.