Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κληθεί να περιορίσει αριθμητικά το ρόστερ του Ολυμπιακού, με τον Φράνκο Σολδάνο να χάνει το στοίχημα, την ώρα που αβέβαιο είναι και το τι μέλλει γενέσθαι με τον Μπρούνο.

Ένα πιο ευέλικτο και μικρότερο σε επίπεδο αριθμού προσώπων ρόστερ θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να δουλέψει ευκολότερα μετά την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα. Μετά το φιλικό κόντρα στο Αμβούργο, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε λόγο για 22-23 παίκτες, την ώρα που στο υπάρχον δυναμικό των «ερυθρολεύκων» υπάρχουν 34 ποδοσφαιριστές, μαζί με τους διεθνείς Σισέ, Μεριά, τους Καμαρά, Μάρκοβιτς και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Αν εξαιρεθούν τέσσερις νεαροί που συμμετείχαν στην προετοιμασία και οι δύο τερματοφύλακες Σα, Σιαμπάνης, ο Μαρτίνς έχει διαθέσιμους 28 παίκτες για 10 θέσεις. Στα «κοψίματα» που θα κάνει ο Ίβηρας τεχνικός, θέση στο ρόστερ δεν θα έχουν κατά τα φαινόμενα Κάιπερς και Γιάννης Μασούρας. Σύμφωνα με το «Sportime», ανάλογη θα είναι και η τύχη του Φράνκο Σολδάνο που δεν κατάφερε να πείσει στην προετοιμασία.

Επιπροσθέτως, θολό είναι το τοπίο για τον Μπρούνο, ειδικά μετά τις καλές εμφανίσεις του νεαρού Σέρβου Ραντζέλοβιτς, ενώ δύσκολη λογίζεται και η θέση των Μπα, Βούκοβιτς.