Συνυφασμένο με την παρουσία του Αμπέλ Φερέιρα είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Υποχρεωμένος να προχωρήσει μπροστά είναι ο ΠΑΟΚ μετά την ξαφνική αλλαγή προπονητή. 

Αυτό τόνισε ουσιαστικά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος μίλησε με αφορμή το φιλικό προετοιμασίας κόντρα στη ρουμανική Κλουζ.

Όπως είναι φυσικό, υπήρξαν ερωτήσεις από δημοσιογράφους-συμπατριωτές του Ραζβάν Λουτσέσκου- σχετικά με την αποχώρησή του και ο Έλληνας γκολκίπερ ξεκαθάρισε πως η ομάδα κατάφερε πολλά επί ημερών του, όμως πλέον το μέλλον της είναι με τον Αμπέλ Φερέιρα στο «τιμόνι».

Για το φιλικό παιχνίδι:

«Είναι το τέταρτο φιλικό για εμάς. Είναι τιμή μας που είμαστε καλεσμένοι εδώ σε αυτή τη γιορτή για τα 100 χρόνια. Είναι ένα φιλικό που έκλεισε ο κύριος Λουτσέσκου γιατί ήθελε να έχουμε αρκετά φιλικά και να είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά του Champions League. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ ευχόμαστε τα καλύτερα στην Κλουζ».

Για την αλλαγή προπονητή:

«Είναι μια κατάσταση προσαρμογής προσπαθούμε να κατανοήσουμε τα θέλω του νέου μας προπονητή. Ήμασταν 2 χρόνια με τον κ. Ράζβαν και κατάφερε πολλά, τον ευχαριστούμε για όλα, αλλά έχουμε νέο προπονητή και προσπαθούμε να κατανοήσουμε τα θέλω του. Είχαμε φτιάξει ένα απίστευτο κλίμα μέσα στα αποδυτήρια. Ήταν ένας άνθρωπος τελειομανής και ήθελε όλα να είναι στην εντέλεια. Είχαμε δύο χρόνια επιτυχίας στον ΠΑΟΚ. Νομίζω πως αυτή τη στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον και αυτό είναι με τον κ. Φερέιρα.

Για την Κλουζ:

«Ξέρουμε ότι είναι ένα παιχνίδι για τα 100 χρόνια και είναι μια ιστορική ομάδα για τη Ρουμανία».