Σε ραδιοφωνική εκπομπή των ΗΠΑ φιλοξενήθηκε ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίο μίλησε για το τι έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια από τα παρκέ ενώ δεν άφησε απ’έξω από τις δηλώσεις του και το πέρασμα του από την χώρα μας ως προπονητής του Παναθηναϊκού.

 Ο πρώην προπονητής των “πρασίνων” εξήγησε τους λόγους που δεν επέτρεψαν την επάνοδό του στον πάγκο της ομάδας, λέγοντας πως “αν δεν ήταν κάποια προσωπικά ζητήματα, με την οικογένειά μου. Είχα ένα πρόβλημα με ένα από τα εγγόνια μου. Αν δεν υπήρχε αυτό το θέμα, πιθανότατα θα επέστρεφα. Θα κάτσω εκτός τη φετινή χρονιά, ελπίζω ότι θα βρεθεί κάποια ομάδα από το NCAA για να μιλήσει μαζί μου μετά“.

Πέραν αυτών βέβαια, του ζητήθηκε να πει εν συντομία τις εμπειρίες που αποκόμισε από την Ευρώπη, στα ταξίδια που έκανε για τους αγώνες της EuroLeague. Κι εκεί παραδέχθηκε πως “το Μιλάνο έχει σπουδαίο φαγητό, όπως κι η Ελλάδα γενικά. Αγάπησα τη Μόσχα. Έπαθα σοκ από το πόσο όμορφη είναι η Μόσχα κι οι παραλίες στο Τελ Αβίβ. Από την άλλη, θα σου έλεγα ότι δεν μου άρεσε τόσο η Κωνσταντινούπολη κυρίως λόγω της κίνησης. Κι η Μόσχα έχει πρόβλημα με την κίνηση, αλλά όχι τόσο όσο η Κωνσταντινούπολη. Στην Ελλάδα, όλοι μιλούν ή καταλαβαίνουν αγγλικά. Στην Κωνσταντινούπολη δεν ήξεραν τίποτα“.