Ο Όμρι Άλτμαν αποτελεί πλέον κι επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς, ο Ισραηλινός άσος ανακοινώθηκε για τα επόμενα δυο χρόνια στη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Στην ομάδα από την οποία είχε φύγει το 2017 για να φορέσει τα πράσινα επιστρέφει ο 25χρονος επιθετικογενής ποδοσφαιριστής, που αποδεσμεύθηκε από το «τριφύλλι» δίχως να χρειαστεί ο σύλλογος να καταβάλει κάποια αποζημίωση για τον εναπομείναντα χρόνο του συμβολαίου του.

Άλλωστε ήταν ξεκάθαρο από τον Παναθηναϊκό πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπήρχε περίπτωση να δώσει ποσά προς τους Άλτμαν, Μουνιέ και Βαγγέλη Οικονόμου που δεν υπολογίζονται, τηρώντας στάση αναμονής μέχρι τον Οκτώβρη και περιμένοντας πιθανές εξελίξεις.

Ο Άλτμαν είχε πάρει άδεια για να επιστρέψει στην πατρίδα του και να συζητήσει με τη Χάποελ τον τρόπο με τον οποίο θα κατάφερνε να ντυθεί ξανά στα κόκκινα και αυτό έγινε με επίσημο τρόπο το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο παίκτης υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και η πρώην ομάδα του έλυσε το συμβόλαιό του δίχως να πληρώσει οτιδήποτε.