Δόθηκε στην δημοσιότητα η φανέλα με την οποία η Εθνική Ελλάδος θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας φιλοδοξώντας σε διάκριση.

Η GSA Sport θα παρουσιάσει την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου με νέες εμφανίσεις, τις οποίες σχεδίασε και κατασκεύσαε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Όπως αναφέρουν από την αθλητική εταιρεία που ντύνει την «επίσημη αγαπημένη», μία από τις επιλογές θα είναι εμπνευσμένη από το EuroBasket 1987, τότε που η Ελλάδα ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφή της Ευρώπης.

Με επετειακή διάθεση λοιπόν και το «ΕΛΛΑΣ» στο στήθος, η GSA Sport ήθελε να δώσει έμφαση στις αξίες του κλασσικού αθλητισμού και την βαρύτητα που αρμόζει σε μια παγκοσμίου εμβέλειας εμφάνιση συνδέοντας το παρόν με το παρελθόν.

Πέραν αυτών, ο σχεδιασμός και η κατασκευή των νέων εμφανίσεων έγινε σύμφωνα με τις 3 αξίες που πρεσβεύει η GSA Sport: αθλητισμός, καινοτομία, οικολογία  με υψηλές προδιαγραφές, σεβασμό στο περιβάλλον και αξεπέραστη αισθητική. Λαμβάνοντας υπόψιν τις υψηλές και συνεχείς απαιτήσεις χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία GSA Hydro+ προσφέροντας κορυφαία ποιότητα και μοναδική εμπειρία!