Στην διάθεση του κοινού τέθηκαν τα εισιτήρια για το τουρνούα Ακρόπολις που θα διεξαχθεί και φέτος στο ΟΑΚΑ από τις 16 έως τις 18 Αυγούστου. Οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να δουν την Εθνική απέναντι σε Σερβία, Ιταλία και Τουρκία, στα τελευταία της τεστ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και περιλαμβάνουν και τα δύο παιχνίδια κάθε μέρας.

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την κυκλοφορία των εισιτηρίων, η οποία και αναφέρει τα παρακάτω:

«Το ιστορικό Διεθνές Τουρνουά της Εθνικής Ομάδας Ανδρών «Ακρόπολις Eurobank» θα φιλοξενηθεί φέτος στο ΟΑΚΑ από στις 16, 17 και 18 Αυγούστου με δύο συναρπαστικούς αγώνες κάθε μέρα! Το τουρνουά θα είναι η τελευταία «πρόβα» επί ελληνικού εδάφους της Επίσημης Αγαπημένης όλων των Ελλήνων πριν το ταξίδι στην Κίνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019. Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά μεγάλα αστέρια της παγκόσμιας σκηνής του μπάσκετ. Ελλάδα, Σερβία, Ιταλία και Τουρκία υπόσχονται συναρπαστικές αναμετρήσεις, λίγο πριν μπουν στη γραμμή εκκίνησης για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού στην Κίνα. Το χειροκρότημά σας και η παρουσία σας θα είναι ο ιδανικότερος συμπαίκτης και ό,τι πολυτιμότερο θα πάρει μαζί της στις αποσκευές της η Εθνική Ελλάδας»!

Τα εισιτήρια ανά μέρα τιμώνται 10 ευρώ (περιλαμβάνουν και τους δύο αγώνες κάθε ημέρας) και μπορείτε να εξασφαλίσετε από τώρα τη θέση σας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/oaka/29o-diethnes-tournoua-basket-akropolis-eurobank/