Εκτός τελικού των 10 μ σταθερού βατήρα συγχρονισμένων καταδύσεων έμειναν οι Νικόλαος Μόλβαλης και Αθανάσιος Τσιρίκος.

Οι δύο καταδύτες έμειναν στην 14η θέση με 332.64 βαθμούς και αποκλείστηκαν. Την καλύτερη (1η) επίδοση είχαν οι δύο Ολυμπιονίκες του 2016 από την Κίνα, ο Γίαν Τσάο και ο Άισεν Τσεν με 460.29 βαθμούς, ως δεύτερη προκρίθηκε η Μεγάλη Βρετανία με τον Τόμας Ντάλεϊ και τον Μάθιου Λι με 416.28 βαθμούς, ενώ 3η τερμάτισε η Ρωσία με τον Βίκτορ Μινιμπάεφ και τον Αλεξάντερ Μπόνταρ με 407.37 βαθμούς.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Πέτρος Φυρίγος δήλωσε: «Ασφαλώς και είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, είναι η πρώτη τους συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών, είναι πολύ νέα παιδιά. Σύμφωνα με τις συνθήκες που δουλεύουμε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα μπορώ να πω ότι είμαι πάνω από 80% ευχαριστημένος. Γιατί ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε αντιπάλους και χώρες που ενώ τους κοιτάμε στα μάτια είμαστε μόνοι μας και το πιο σημαντικό δουλεύουμε χωρίς υποδομές. Για να καταφέρουμε να επαναλάβουμε επιτυχίες όπως αυτή του 2004 όταν πήραμε το χρυσό πρέπει να αλλάξουν οι συνθήκες στην Ελλάδα.

Δεν γίνεται να προσπαθείς να συναγωνιστείς σε τέτοιο επίπεδο και να έχεις μόνο δυο ώρες προπόνηση στο Ολυμπιακό κέντρο και με άλλα επτά σωματεία μέσα. Υπάρχει ένα καταδυτήριο προπονητήριο που μόνο οι καταδύσεις δεν το χρησιμοποιούν. Οι καταδύσεις πρέπει να έχουν την έδρα τους γιατί υπάρχει πολύ υλικό από πίσω που χάνεται με αυτές τις συνθήκες. Εμείς υποσχόμαστε να βγάλουμε κι άλλον Συρανίδη κι άλλον Μπίμη αρκεί να μας παρέχουν τις προϋποθέσεις να δουλέψουμε. Δεν ζητάμε φοβερά και τρομερά πράγματα. Τα βασικά ζητάμε».