Στην περίπτωση του Νικολάς Πεπέ της Λιλ στρέφει το ενδιαφέρον της η Νάπολι, την ώρα που η μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες από τη Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει να «ναυαγεί».

Τα εμπόδια στην υπόθεση του Χάμες Ροντρίγκεζ φέρνουν νέο μεταγραφικό στόχο στο προσκήνιο για τη Νάπολι.

Σύμφωνα με το ιταλικό «Sky Sports», οι Ναπολιτάνοι έχουν προκρίνει την περίπτωση του Νικολάς Πεπέ ως το plan B εάν τελειώσει αρνητικά το «σίριαλ» της μεταγραφής του Κολομβιανού από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι διαπραγματεύσεις με τους Μαδριλένους έχουν «παγώσει», καθώς η πλευρά των Ιταλών δεν μπορεί να συμβαδίσει με τις απαιτήσεις που έχουν θέσει οι ιθύνοντες της Ρεάλ.

Έτσι, το ενδιαφέρον των «παρτενοπέι» στρέφεται στον 24χρονο Ιβοριανό επιθετικό της Λιλ, ο οποίος πραγματοποίησε τρομερή χρονιά πέρυσι στο γαλλικό πρωτάθλημα με 22 γκολ και 11 ασίστ, δίχως να χάσει αγώνα (38 συμμετοχές).

Οι «λιλουά» τον κοστολογούν στα 65 εκατ. ευρώ και, όπως προκύπτει από το ίδιο ρεπορτάζ, μπορούν να συναινέσουν στη μεταγραφή του και με λιγότερα.

Αρκεί να συμπεριληφθεί στο deal ο Αλγερινός Αντάμ Ουνάς, ο οποίος ενδιαφέρει το γαλλικό σύλλογο και βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Νάπολι, με τη χρηματιστηριακή αξία του να φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του Πεπέ, ο οποίος φέρεται να θεωρεί την Premier League ως το ιδανικό πρωτάθλημα για να συνεχίσει την καριέρα του και, μάλιστα, αποτελεί φημολογούμενο στόχο της Λίβερπουλ.

Εκτός των «reds», στην… ουρά των ενδιαφερόμενων για τον παίκτη βρίσκεται και η Παρί Σεν Ζερμέν.