Ο Κώστας Σλούκας έδειξε για ακόμα μία φορά ότι εκτός από εξαιρετικός αθλητής είναι και εξαιρετικός άνθρωπος, καθώς έγινε πρεσβευτής του συλλόγου «ΛΑΜΨΗ».

Περίπου ένα μήνα μετά τον θάνατο του πατέρα του ο Έλληνας γκαρντ έγινε πρεσβευτής του συλλόγου «ΛΑΜΨΗ», ενός συλλόγου Γονένων Παιδιών Με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που γνωρίστηκα με αυτούς τους ανθρώπους και πλέον είμαι μελος μιας μεγαλης οικογενειας και πρεσβευτής του τεράστιου έργου που παράγει ο σύλλογος ΛΑΜΨΗ.

Η προσωπική μου εμπειρία με τον πατέρα μου ήταν αυτή που μου έδωσε την ώθηση να ασχοληθώ με αυτό το ευαίσθητο κομμάτι και φαντάζομαι αυτό που βιώνουν οι γονείς των παιδιών που προσβάλλονται από τον καρκίνο ειναι πολλαπλάσιο αυτού που ένιωσα εγώ.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε στις δράσεις της ΛΑΜΨΗΣ με διάφορους τρόπους δωρεάς όπως προσφορά στον σύλλογο σε αιμοπετάλια, μυελού των οστών, αιμοδοσία!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που γνωρίστηκα με αυτούς τους ανθρώπους και πλέον είμαι μελος μιας μεγαλης οικογενειας και πρεσβευτής του τεράστιου έργου που παράγει ο σύλλογος ΛΑΜΨΗ. Η προσωπική μου εμπειρία με τον πατέρα μου ήταν αυτή που μου έδωσε την ώθηση να ασχοληθώ με αυτό το ευαίσθητο κομμάτι και φαντάζομαι αυτό που βιώνουν οι γονείς των παιδιών που προσβάλλονται από τον καρκίνο ειναι πολλαπλάσιο αυτού που ένιωσα εγώ. Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε στις δράσεις της ΛΑΜΨΗΣ με διάφορους τρόπους δωρεάς όπως προσφορά στον σύλλογο σε αιμοπετάλια,μυελού των οστών,αιμοδοσία!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Sloukas (@kos_slou16) στις