Ο GM των Νετς, Σον Μαρκς, παραδέχτηκε ότι η ομάδα του Μπρούκλιν έμαθε από τα social media την απόφαση του Ντουράντ, ενώ τόνισε ότι κανείς δεν θα πιέσει τον KD να επιστρέψει.

Ο Κέβιν Ντουράντ επέλεξε τους Νετς γιατί του αρέσει ο τρόπος που παίζει η ομάδα, παραδέχτηκε ο GM της ομάδας, Σον Μαρκς.

Παραδέχτηκε ότι ο KD του είπε: «Λατρεύω το σύστημα. Λατρεύω πως παίζετε. Βλέπω πόσο σκληρά παίζετε… Ποτέ δεν παρατάτε παιχνίδια. Ποτέ δεν σας υποτιμούσαμε».

Ο Μαρκς τόνισε ότι έμαθε για την απόφαση του Ντουράντ όπως οι περισσότεροι, μέσω των social media.

«Απ’ όσο ξέραμε είτε θα μας έπαιρνε ο Ντουράντ εκείνη την νύχτα ή θα τον συναντούσαμε. Είδαμε κάποια δημοσιεύματα την ίδια μέρα, ότι ο Κέβιν έχει βγάλει από την λίστα του κάμποσες ομάδες και εμείς ήμασταν ακόμα. Και αυτά τα δημοσιεύματα τα διάβαζαν όλοι. Και όταν ο Κέβιν το πόσταρε, αυτό ήταν έκπληξη».

Και συνέχισε: «Δεν έχω ιδέα πότε θα επιστρέψει. Δεν θα τον πιέσουμε. Έχουμε επενδύσει τόσα πολλά πάνω του και του χρωστάμε να τον κάνουμε να επιστρέψει στο 100%. Θα είναι απόφαση του Κέβιν».

Ενώ για τα πράγματα που θα αλλάξουν από εδώ και στο εξής για τους Νετς με δύο σούπερ σταρ στο ρόστερ τους, ο Μαρκς σχολίασε:

«Όλα πρέπει να αλλάξουν λίγο. Δεν είχαμε ξανά τόσο ταλέντο. Τα πράγματα θα αλλάξουν. Πρέπει να αρχίσουμε να οδηγούμε την κουλτούρα σε νέα μονοπάτια. Πρέπει να μάθουμε από εκείνους. Αυτοί οι τύποι είναι κορυφαίοι. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να μάθουμε από αυτούς»