O Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει τα πλάνα του για την πρώτη κρίσιμη αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζεν και όπως όλα δείχνουν, θα διατηρήσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο βασικό δίπλα στον Σεμέδο, προβαίνοντας σε μάξιμουμ δυο αλλαγές σε σύγκριση με το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σε απολύτως… ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινείται ο Ολυμπιακός, που δήλωσε τη λίστα με τους παίκτες για τα παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν κι ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι στην Τσεχία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έβγαλε τα συμπεράσματά του -και- από το φιλικό με τη Φόρεστ, δείχνοντας να καταλήγει στο σχήμα και στα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει στην επίσημη πρεμιέρα της σεζόν.

Όσον αφορά την επικρατέστερη 11αδα ενόψει του πρώτου αγώνα με τους Τσέχους, ο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε μάξιμουμ αλλαγές, με τον Κούτρη να παίρνει τη θέση του Τσιμίκα και τον Καμαρά αυτή του Μπουχαλάκη. Κατά τ’ άλλα στην εστία θα βρίσκεται ο Σα, στο κέντρο της άμυνας προβάδισμα έχουν ο Αβραάμ με τον Σεμέδο, δεξιά ο Ομάρ, στον άξονα ο Γκιγιέρμε, πίσω από τον επιθετικό ο Βαλμπουενά, στις πτέρυγες ο Ποντένσε και ο Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Γκερέρο.