Ο Κώστας Κατσουράνης κλήθηκε να σχολιάσει την νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ, τον Φάμπιο Κοεντράο αλλά και τον καινούργιο προπονητή της ομάδας, Αμπέλ Φερέιρα.

Για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, πιστεύει ότι αν είναι υγιής, θα καταφέρει να φτάσει στο επίπεδο που ήταν πριν και θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μια πολύ καλή και σημαντική μεταγραφή ο Κοεντράο. Ένα παιδί που τον χαρακτήριζε και τον έφτασε τόσο ψηλά είναι το ποδοσφαιρικό θράσος. Έχει καλή τεχνική κατάρτιση, μπορεί να παίξει και ως αριστερός εξτρέμ, ο Ζόρζε Ζεσούς τον καθιέρωσε ως αριστερός μπακ στην Μπενφίκα. Έχει εγωισμό και θέλει να αποδείξει πράγματα και θέλει να επιστρέψει στην Εθνική του. Σαν όνομα δεν συζητάμε ότι είναι μεγάλο, θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο. Το να είσαι στη Ρεάλ λέει πάρα πολλά. Έχει καλές χρονιές, είναι έμπειρος, έχει παραστάσεις από υψηλό επίπεδο και αν είναι καλά από φυσική κατάσταση και δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο, νομίζω πως θα δώσει πάρα πολλά στην ομάδα. Δεν θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί, θα αφομοιώσει αυτά που θέλει ο ΠΑΟΚ πολύ γρήγορα. Είναι κλειστό παιδί, αν βρει το κατάλληλο περιβάλλον θα κάνει και πλάκες και θα είναι πιο χαλαρός. Επειδή ο ΠΑΟΚ έχει Πορτογάλο προπονητή και παίκτες που μιλούν την ίδια γλώσσα, στον ΠΑΟΚ θα είναι το ιδανικό για τον Κοεντράο να κάνει ένα restart. Σίγουρα θέλει να φτάσει στο επίπεδο που ήταν πριν και έχει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να το κάνει και πρέπει να την πιάσει από τα μαλλιά».

Για την αλλαγή του προπονητή στον ΠΑΟΚ: «Ολες τις ομάδες τις επηρεάζει μια αλλαγή προπονητή, ειδικά όταν έχεις μάθει να παίζει με ένα συγκεκριμένο τρόπο για δύο χρόνια».