Ο Λιβάια θα λείπει έως και την Κυριακή στην πατρίδα του, οι Μπακάκης, Κρίστιτσιτς και Γιακουμάκης έκαναν αποκατάσταση και αύριο έχει πρωινή προπόνηση πριν το φιλικό

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ ενόψει του πρώτου φιλικού στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Βόλο (20:00, Novasports1) το οποίο υπενθυμίζουμε ότι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο Ολυμπιακό Στάδιο όπως προαναφέραμε. Εκτός προπόνησης οι Μπακάκης, Γιακουμάκης και Κρίστιτσιτς έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ ο Λιβάια παραμένει στην Κροατία.

«Με την αυριανή προπόνηση στις 9:30 το πρωί στα Σπάτα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αυριανό φιλικό με την ομάδα του Βόλου (20:00, Novasports1) κεκλεισμένων των θυρών στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Υπό τις οδηγίες του Μιγκέλ Καρντόσο οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προπονήθηκαν και σήμερα το πρωί στα Σπάτα.

Απουσίασε ο Μάρκο Λιβάια που βρίσκεται στην Κροατία για προσωπικό του πρόβλημα και έχει άδεια μέχρι την Κυριακή. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Μπακάκης, Κρίστιτσιτς και Γιακουμάκης», ενημέρωσε σχετικά η ΑΕΚ.