Η Ευρωλίγκα παρουσίασε το πλήρες πρόγραμμα για τη νέα σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Γαλλία για να αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν.

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει ήδη τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της πριν καν ξεκινήσει η σεζόν και η ανακοίνωση του προγράμματος έφερε ακόμα περισσότερη ανυπομονησία για την έναρξη της κανονικής περιόδου.

Αρχικά οι δύο ελληνικές ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά στις6 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ, για την 12η αγωνιστική, ενώ η ρεβάνς στο ΣΕΦ θα γίνει στις  3 Μαρτίου, για την 27η αγωνιστική.

Όσων αφορά την πρεμιέρα, οι “ερυθρόλευκοι” θα φιλοξενηθούν από την Βιλερμπαν, ενώ οι “πράσινοι” θα υποδεχθούν τον Μίλαν Τόμιτς και την ομάδα του. Ακόμα αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη αγωνιστική κρύβει και μερικά ντέρμπι, πιο συγκεκριμένα Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές – Μπαρτσελόνα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 10 Απριλίου, μετά από 34 αγωνιστικές, ενώ οι «διαβολοβδομάδες» ανέρχονται στις επτά (5η-6η, 9η-10η, 14η-15η, 19η-20η, 23η-25η, 27η-28η, 31η-32η). Άξιο αναφοράς ότι οι διοργανωτές έχουν κανονίσει από τουλάχιστον μία διπλή αγωνιστική στην ίδια χώρα για κάθε ομάδα.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα