Ο Τζέιμς Χάρντεν θα προσθέσει μια νέα κίνηση στο ρεπερτόριό του προετοιμάζοντας το φίλαθλο κοινό του NBA ενόψει της προσεχούς σεζόν.

Ο Μούσιας έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία για την νέα σεζόν με τις βλέψεις να είναι αρκετά υψηλές και τον ίδιο να επιθυμεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα μαζί με τον καλό του φίλο, Ράσελ Ουέστρμπουκ.Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος, για τον οποίο δεν θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Ο ηγέτης των Ρόκετς αποκάλυψε μάλιστα πως σύντομα, θα δούμε μία νέα κίνηση από τον ίδιο. Ο Χάρντεν έδωσε μια διευκρίνιση, η οποία θα λέγαμε είναι… όλα τα λεφτά!

«Τη χρονιά που πλησιάζει, θα δοκιμάσω μία νέα κίνηση, που θα μοιάζει με βήματα, αλλά δεν θα είναι! Ειλικρινά! Παρόλο που περιοδεύω σε Ευρώπη και Κίνα, βλέπω παιδιά να δουλεύουν το step-back τους, τις κινήσεις τους. Γιατί αυτές θα τους δώσουν την ευκαιρία να γίνουν καλύτεροι. Και σε αυτό στοχεύω και εγώ. Επομένως, μέχρι να το σφυρίζουν βήματα, αν το κάνουν δηλαδή, θα συνεχίζω να βρίσκω τρόπους να γίνομαι πιο δημιουργικός και να έχει αντίκτυπο το παιχνίδι μου”.

Πάντως, ένα παιδί… δίκασε τον Χάρντεν, λέγοντάς του πως το περίφημο step-back του είναι βήματα!