Ο Γιώργος Δώνης μετά την φιλική ήττα από την Μπέρσχοτ δήλωσε ότι η κακή αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού είναι απόλυτα λογική καθώς αγωνίστηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής από τον Έλληνα τεχνικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης:

«Θεωρώ ότι ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς, είχαμε λάθος επιλογές, λάθος πάσες. Δικαιολογείται όταν παίζουν τόσοι νέοι αλλά θέλαμε να τα δούμε αυτά τα παιδιά σε ένα φιλικό. Πολλές φορές είναι δύσκολο όταν είναι όλοι μαζί. Όταν έγιναν οι αλλαγές και πάλι είχαμε προβλήματα. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς».

Για το ότι δεν είχε δημιουργία στο παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός: «Νομίζω ότι είναι νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Αυτό θα φανεί στην πορεία των πραγμάτων. Αν δεν είχαμε το παιχνίδι με τον Άγιαξ θα χειριζόμασταν διαφορετικά αυτό το παιχνίδι. Είναι νωρίς να πούμε ότι έχουμε πρόβλημα».

Για τη χρησιμοποίηση του Κολοβού: «Έχει κάνει προετοιμασία είναι σημαντικό να μαθαίνει το πλάνο της ομάδας. Να έχει επικοινωνία με τους συμπαίκτες του».

Για τις μεταγραφές: «Είναι μια διαδικασία που τη χειρίζεται ο κ. Νταμπίζας ώστε να έρθουν οι ποδοσφαιριστές. Οι διαπραγματεύσεις είναι μια διαδικασία που δεν ξέρουμε πόσες μέρες μπορεί να πάρουν».