Ο Νικ Κύργιος είναι πάντα στην επικαιρότητα όχι πάντα για τ’αγωνιστικά του καμώματα, όπως θα δούμε παρακάτω.

Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση της ATP σχετικά με το… περίφημο underarm σερβίς του Νικ: «Τακτική ή μπελάς» ήταν το ερώτημα προς τους φίλους του τένις, το οποίο συνόδευε μια φωτογραφία του Ελληνοαυστραλού… εν δράσει.

Ο Κουκούσκιν εξέφρασε τα αρνητικά… συναισθήματά του για το συγκεκριμένο χτύπημα και αυτό έφερε την αντίδραση του Νικ: «Μην ανησυχείς φίλε, δεν χρειάστηκε να το κάνω όταν σε διέλυα στο Ντουμπάι».

Ο τενίστας από το Καζακστάν συνέχισε τον διάλογο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μιλούσε για εκείνον: «Αυτή ήταν η απάντησή μου σχετικά με το underarm serve, όχι με εσένα. Δεν χρειάζεται να είσαι αγενής προς άλλους ανθρώπους χωρίς λόγο».

Ο Νικ, φυσικά, απάντησε για άλλη μια φορά: «Δεν είμαι σίγουρος ότι το να θυμίσεις έναν αγώνα τένις είναι αγενές. Σου έλεγα την άποψή μου για τον αγώνα μας και τη χρήση του underarm serve».

Θυμίζουμε ότι το σερβίς αυτό είχε… εκνευρίσει στο παρελθόν και τον Ράφα Ναδάλ, ενώ ο Ρότζερ Φέντερερ είχε αναφέρει ότι το θεωρεί σωστή τακτική, εφόσον ο αντίπαλος είναι έτοιμος να επιστρέψει μακριά από την baseline.

Όπως και έχει, ο Νικ κατάφερε να το κάνει… μόδα!