Ο πρώην Υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, έδωσε το στίγμα του αναφορικά με την κλήρωση του Champions League του Δικεφάλου.

Μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Κυριάκος εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ο ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα πληρέστερος καθώς είναι πλέον πιο έμπειρος σε αγώνες «do or die», τους οποίους έδιναν εδώ και δυο χρόνια συνεχώς, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Μου είναι αδύνατον να μην παρακολουθώ στενά την κοινή γνώμη γύρω από τον ΠΑΟΚ και τα όσα λέγονται για την κλήρωση με τον Άγιαξ.

Το ποδόσφαιρο είναι μια δυναμική διαδικασία. Είναι ανούσιο να θεωρείς πως η ΜΠΑΤΕ π.χ. στην μεγάλη της ευκαιρία για είσοδο στους ομίλους του Ch. L. θα είναι η ίδια που πετύχαμε πέρυσι στα χαμηλότερου κινήτρου ματς των ομίλων του Europa.

Με την ίδια λογική, ο ΠΑΟΚ δεν θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ της άγνοιας κινδύνου και του nothing to lose ενθουσιασμού των προημιτελικών και των ημιτελικών του πρόσφατου Ch. L. αλλά μια πιο κυνική και ανέτοιμη φυσιολογικά ομάδα.

Ο ίδιος ο ΠΑΟΚ δεν ξέρουμε καν ακόμη τι αντίδραση θα βγάλει μετά τις κομβικές αλλαγές του καλοκαιριού. Θα είναι σίγουρα πληρέστερος, περισσότερο χρόνο προετοιμασμένος και έμπειρος σε αγώνες do or die, τους οποίους δίναμε εδώ και δυο χρόνια συνεχώς.

Άρα ούτε αποκλεισμένοι είμαστε (άλλωστε πέρυσι προτιμούσαμε τον Άγιαξ απο τη Βασιλεία, εμείς οι…πονηροί), ούτε με την τύχη μας να τα βάζουμε. Οι υπερβάσεις και οι ηρωικές μάχες αφήνουν ειδικό βάρος στη φανέλα ακόμη κι αν χαθούν. Κάναμε αγώνα να φτάσει ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται ανάμεσα σε μεγαθήρια. Νομοτελειακά θα αρχίσει να τα βλέπει και στα μάτια με την οργάνωση που πια έχει!

Θα προσπαθήσω να μη χαλάσω την παράδοση και να βρίσκομαι στο Άμστερνταμ για ακόμη μια φορά!