Στην Αγγλία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο παλαίμαχος άσος και ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Ματέγια Κέζμαν, έχει μεταβεί ήδη στην Αγγλία για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησης.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», η μεταγραφή αναμένεται να κοστίσει 75 εκατ. ευρώ στους «κόκκινους διαβόλους», ενώ μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάσει τα 90 εκατ. ευρώ.

Ακόμη, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο 24χρονος μέσος αναμένεται να καρπωθεί 5,8 εκατ. ευρώ ετησίως, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη η ακριβής διάρκεια του συμβολαίου.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο γενικός αρχηγός της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στην περιοδεία της στην Κίνα, προκειμένου να μείνει στην Αγγλία και να συζητήσει με τον Κέζμαν, φουντώνει τα σενάρια για «κλεισμένη» συμφωνία.

Η επικείμενη μεταγραφή του Σέρβου ποδοσφαιριστή θα ανοίξει το δρόμο για την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά από το «Ολντ Τράφορντ», ο οποίος συνδέεται έντονα το τελευταίο διάστημα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς αποτελεί παίκτη της Λάτσιο από το 2015, όταν και αποκτήθηκε έναντι 9 εκατ. ευρώ από τη Γκενκ, εντυπωσιάζοντας στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στη Serie A με 110 συμμετοχές και 22 γκολ.