Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε στην συνεργασία της ΕΟΚ με την Eurobank, ενώ έδωσε συγχαρητήρια σε όσους παίκτες έφεραν την Εθνική στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, κατά την παρουσίαση της Εθνικής ανέφερε: «Είναι μια πρωτοφανής συνεργασία. Μιλάμε σχεδόν με τα μάτια και συμφωνούμε ταχύτατα σε κρίσιμα θέματα. Αυτό δείχνει το επίπεδο αυτής της συνεργασίας (με Eurobank).

Δεν είναι χορηγία, είναι μια συνεργασία. Το μπάσκετ μπήκε σε μια άλλη τροχιά, σε μια περίοδο που ήταν προβληματική. Η συμβολή της Eurobank ήταν καθοριστική. Κάποιοι γκρινιάζουν αλλά το μπάσκετ πηγαίνει εξαιρετικά.

Ας τιμήσουμε το ελληνικό μπάσκετ, που είχε την ευτυχία να δει την εθνική του να προκρίνεται πρώτη στο παγκόσμιο. Από μια ομάδα που συγκροτήθηκε με μεγάλες δυσκολίες. Οφείλω δημόσια να συγχαρώ τα παιδιά της Εθνικής που έστειλαν την ομάδα στην Κίνα. Κάποιοι δεν είναι εδώ και λυπάμαι αλλά πρέπει να τους μνημονεύουμε για την συμβολή τους. Πρέπει από κάθε μετερίζι να προσπαθήσουμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι μεγάλης σημασίας για τον ελληνικό αθλητισμό η παρούσα της Εθνικής στην Κίνα».