Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Πάολο Τραμετσάνι μετά την ήττα από την Καραμπάκ κι αντικαταστάτης του θα είναι ο Γερμανός Τόμας Ντολ.

Νέος προπονητής με το καλημέρα της σεζόν για τους πρωταθλητές Κύπρου, που δυνητικά μπορούν να αποτελέσουν κι αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά την εντός έδρας ήττα από την Καραμπάκ (1-2) για το πρώτο μεταξύ τους ματς στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, ο Τραμετσάνι βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου. Αντικαταστάτης του θα είναι η παλιά δόξα του γερμανικού ποδοσφαίρου, ο Τόμας Ντολ. Τελευταίος προπονητικός του σταθμός ήταν το Αμβούργο, για μία πενταετία κάθισε στο τιμόνι της Φερεντσβάρος, ενώ έχει περάσει και από τον πάγκο της Ντόρτμουντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Thomas Doll.

Η συνεργασία είναι διετούς διάρκειας μέχρι και το Μάιο του 2021.

O Thomas Doll πέραν της λαμπρής ποδοσφαιρικής του καριέρας, ξεκίνησε να εργάζεται ως προπονητής από το 2001 και πέρασε από τους πάγκους των Hamburger SV, Borussia Dortmund, Genclerbirligi, Hilal, Ferencvaros με τελευταίο σταθμό το Hannover 96.

Ο κ. Doll ενημερώθηκε από τη διοίκηση και τον Sporting Director Domenico Teti για όλες τις λεπτομέρειες και αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντα του αρχής γενομένης από τον επαναληπτικό αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου με την Qarabağ FK.

Καλωσορίζουμε τον Thomas Doll στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε καλή δουλειά και να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με την ομάδα μας.