Την ώρα που η Αθήνα αδειάζει λόγω Αυγούστου, ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει με το στοιχηματικό κουπόνι! Πρέμιερ Λιγκ, Λιγκ 1 αλλά και Κύπελλο Γερμανίας μπαίνουν από σήμερα στο… μενού, δίνοντας στην στήλη την ευκαιρία για ένα ενδιαφέρον «ντεμπούτο» στο sportsroom.gr!

Ούσα πρωταθλήτρια Ευρώπης και δευτεραθλήτρια Αγγλίας, η Λίβερπουλ υποδέχεται απόψε (22:00) τη Νόριτς στο πρώτο από τα 38 ματς που θα δώσει στον δρόμο για την επιστροφή στην κορυφή της Αγγλίας. Ασφαλώς η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια, με τους reds να δίνουν το δεύτερο επίσημο παιχνίδι τους για φέτος μετά την ήττα στα πέναλτι από τη Σίτι στο Κομιούνιτι Σιλντ. Οι νεοφώτιστοι από τη μεριά τους, αποτελούν ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό και σίγουρα θα μπορούσαν να έχουν κι ευκολότερη αποστολή στο πρώτο τους ματς μετά την επιστροφή τους στα σαλόνια. Φαντάζει δύσκολο πάντως να ξεφύγει κατά πολύ το σκορ, σίγουρα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει τα φόντα για ευρεία νίκη, ωστόσο ενδέχεται να είναι… μαζεμένη. Επιλέγουμε under 3,5 στο 1.80 από Goalbet.

Κι αν η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει με αγώνα… Δαβίδ και Γολιάθ (ανάποδα), δεν ισχύει το ίδιο για τη γαλλική Λιγκ 1. Εκεί, η πρεμιέρα περιλαμβάνει ντέρμπι, με τη Μονακό να υποδέχεται στις 21:45 τη Λιόν. Οι Μονεγάσκοι θέλουν να αφήσουν πίσω την τραγική, περσινή σεζόν, και η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα τα ξαναπάνε τόσο άσχημα. Οι «λιονέ» από την άλλη, στοχεύουν στην τριάδα και… βλέπουμε, έχοντας χάσει σημαντικές μονάδες όπως ο Φεκίρ, ο Εντομπελέ και ο Μεντί. Παρουσιάζει ενδιαφέρον η αναμέτρηση του Πριγκιπάτου, θα επιλέξουμε αμφίτερμα στο 1.70 από Goalbet.

ΜΟΝΟ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΝΟΡΙΤΣ         Under 3,5          1.80       Goalbet

ΜΟΝΟ

ΜΟΝΑΚΟ-ΛΙΟΝ G/G        1.70       Goalbet