Δεν σταματά στην απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου η Ίντερ, καθώς σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα «κυνηγά» και τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς από τη Λάτσιο.

Μεταγραφική αντεπίθεση για την Ίντερ, καθώς μετά την εξασφάλιση του Ρομέλου Λουκάκου στρέφεται στην απόκτηση και του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς από τη Λάτσιο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η «Gazzetta Dello Sport», η διοίκηση των «νερατζούρι» σχεδιάζει κίνηση για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό των «λατσιάλι», θέλοντας να δώσει συνέχεια στην ενίσχυση της γραμμή κρούσης της που είχε μείνει σχεδόν άδεια.

Ωστόσο, όπως τονίζει το ιταλικό Μέσο, ενδεχόμενη πρόταση των διοικούντων την Ίντερ θα ακολουθήσει μόνο αν αποχωρήσει ο Μάουρο Ικάρντι, γεμίζοντας τα ταμεία του συλλόγου προκειμένου να επιδιώξει άλλη μια δαπανηρή μεταγραφή.

Η χρηματιστηριακή αξία του Σέρβου διεθνή υπολογίζεται στα 65 εκατομμύρια ευρώ, όμως, ο ρωμαϊκός σύλλογος έχει αυξήσει τις απαιτήσεις για το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο του, έχοντας θέσει τιμή πώλησης άνω των 90 εκατομμυρίων ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινήθηκε νωρίτερα το καλοκαίρι για την απόκτηση του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ο οποίος σε 31 συμμετοχές στην περσινή Serie A σημείωσε 5 γκολ και 3 ασίστ.