Έτοιμη να εκμεταλλευτεί τις αποτυχημένες επαφές της Γιουβέντους με Άρσεναλ και Γουλβς για τον Ντανιέλε Ρουγκάνι είναι η Ρόμα, η οποία ξεκίνησε επαφές με τη «Γηραιά Κυρία» για τον 25χρονο αμυντικό.

Υπέρ της Ρόμα δούλεψε η εκπνοή του μεταγραφικού παζαριού της Premier League, με το δρόμο να έχει… ανοίξει στη διεκδίκηση του Ντανιέλε Ρουγκάνι από τη Γιουβέντους.

Μετά τις ανεπιτυχείς διαπραγματεύσεις με Άρσεναλ και Γουλβς που ενδιαφέρθηκαν για τον 25χρονο αμυντικό, η Ρόμα είναι εκείνη που μπαίνει πλέον δυναμικά για την απόκτηση του, έχοντας ξεκινήσει διερευνητικές επαφές με την πλευρά των «μπιανκονέρι».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Sportitalia», ο ρωμαϊκός σύλλογος θέλει να κινηθεί με πρόταση δανεισμού ενός έτους και οψιόν αγοράς για τον Ρουγκάνι, όπως ακριβώς θα έπρατταν και οι δύο αγγλικοί σύλλογοι δηλαδή, δυνατότητα για την οποία προσέγγισε την πλευρά της Γιουβέντους με σκοπό να «τσεκάρει» τις προθέσεις της μετά και την αδυναμία επίτευξης «deal» με «κανονιέρηδες» και «λύκους».

Από την πλευρά του, ο στόπερ της Γιουβέντους είναι δεδομένο ότι δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαουρίτσιο Σάρι και μετά τις προσθήκες των Ντε Λιχτ και Ντεμιράλ βρίσκεται πιο χαμηλά στην ιεραρχία των πρωταθλητών Ιταλίας.

Έτσι, οι Ρωμαίοι επιχειρούν να «κλείσουν» τον αμυντικό που αναζητά εδώ και καιρό ο νέος τους τεχνικός, Πάουλο Φονσέκα, μετά την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά και την αδυναμία να πείσουν τον Τόμπι Αλντερβάιρελντ να αφήσει την Τότεναμ για να μετακομίσει στην «αιώνια πόλη».