Την αντίθεσή του στην πρόωρη λήξη του μεταγραφικού παραθύρου στην Αγγλία εξέφρασε δημόσια ο Μαουρίσιο Ποκετίνο. Ουσιαστικά, ανέφερε ότι είναι αθέμιτος ανταγωνισμός από τις ομάδες της υπόλοιπης Ευρώπης.

«Κάθε ομάδα από την Ευρώπη μπορεί να μας προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα. Έχουν διαφορετικούς στόχους, διαφορετικές σκέψεις. Γι’ αυτό εξεπλάγην ότι αποφάσισαν να κλείσουν τη μεταγραφική περίοδο πιο νωρίς. Δίνει στην Ευρώπη την ευκαιρία να μας προκαλέσουν προβλήματα. Ανοίγουμε την πόρτα σε διαφορετικά κλαμπ της Ευρώπης να δημιουργήσουν μπέρδεμα στο ρόστερ μας. Νομίζω πρέπει την επόμενη χρονιά να λειτουργούμε, όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη» ανέφερε ο Ποκετίνο.

Ο τεχνικός της Τότεναμ μίλησε και για τους υψηλούς στόχους των Σπιρουνιών τη φετινή σεζόν: «Είναι η έκτη μου σεζόν εδώ και θέλω να σηκώσω μία κούπα. Carabao Cup, FA Cup, Premier Leage ή Champions League. Δεν θέλω να προσθέσω πίεση στην ομάδα, αλλά δεν είναι επιτυχία να τερματίσουμε απλά στις τέσσερις πρώτες θέσεις. Είμαστε εδώ για την δόξα, προσωπικός μου στόχος είναι να σηκώσω κούπα».