Η διαμάχη του Τομ Παπαδόπουλου με τον πρόεδρου του Γ.Σ Ηρακλή Φώτη Θέο συνεχίζεται, με τον επικεφαλής του ερασιτέχνη Γηραιού να απαντά εκ νέου.

Με σκληρό ύφος απάντησε ο Φώτης Θέος στην τελευταία ανακοίνωση του Τομ Παπαδόπουλος μέσω της οποίας, ο ομογενής επιχειρηματίας εξαπέλυε επίθεση στον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ηρακλή.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του Γ.Σ Ηρακλή τόνισε ως αισθάνεται περήφανος ως προεδρεύοντας της διοίκησης του ιστορικότερου ελληνικού Συλλόγου. Ακόμα προέτρεψε τον ομογενή επιχειρηματία να καλύψει τις οφειλές που δημιούργησε κατά την παρουσία του στην διοίκηση του Γηραιού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αποτελεί ύψιστη τιμή για εμένα προσωπικά, το να έχω την ευλογία, σε αυτήν τη νεαρή ηλικία, του προεδρεύοντος της διοικούσης επιτροπής του ιστορικότερου ελληνικού Συλλόγου.

Όσον αφορά σε εσάς, κύριε Τομ Παπαδόπουλε, θα είστε ο τελευταίος των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Α.Ε. Ποντίων, η οποία – εντός μικρού χρονικού διαστήματος – θα οδηγηθεί σε ειδική εκκαθάριση.

Ως εκ τούτου, εύχομαι σε εσάς και στους συνεργάτες σας καλή επιτυχία στη δύσκολη προσπάθεια αποπληρωμής των οφειλών, που δημιουργήσατε κατά την ολιγόμηνη παρουσία σας στη Θεσσαλονίκη.

Φώτης Θέος

Υ.Γ. Σαφέστατα, δεν πρόκειται να ασχοληθώ εκ νέου με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, προκειμένου να αποφύγω το πεδίο της γραφικότητας…».