Αυτά είναι, φίλες και φίλοι. Με 2/2 ξεκινήσαμε ψες, και η Μαλινάρα άντεξε κόντρα στην Άνδερλεχτ, παίζοντας μάλιστα με δέκα από το ημιχρόνιο, και ο Πούκαρος σκόραρε εις το Άνφιλντ. Τώρα που άνοιξε η όρεξη, πάμε παρακάτω, έχουμε να ασχοληθούμε με… γερμανόφωνους σήμερις.

Κυπελλάρα Γερμανίας βλέπω εις το πρόγραμμα και μου μπαίνει το μικρόβιο για μπομπίτσες. Από τριάρα προέρχεται η μεγάλη ομάδα του Μαγδεμβούργου, που φιλοξενά τη Φράιμπουργκ με στόχο την εκπληξάρα. Τέσσερα ματσάκια έχουν δώσει ήδη οι Μαβδεμβουργαίοι, ούτε ένα οι φιλοξενούμενοι, πράγμα που με βάζει σε σκέψεις. Και γιατί να μην κοντράρω, αγαπητές κι αγαπητοί; Ασάκι με draw no bet στο 3.50 από Goalbet και είμεθα ωραίοι.

Μια και πιάσαμε τις κοντρίτσες, ας πάμε και μία βόλτα Ελβετία μεριά. Η Γιουνγκ Μπόις συνήλθε μετά τη χηνάρα με τη Σερβέτ στην πρεμιέρα αλλά σήμερα έχει έργο δύσκολο. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σεντ Γκάλεν, που τη 2η αγωνιστική την έκανε τη χαλάστρα μέσα στη Βασιλεία. Σαν πολλά μας τα λένε οι Νεανίες εδώ και δύο χρόνια, να δείτε που θα τους τον κόψουνε τον βήχα οι Σεντγκαλεναίοι. Διπλή ευκαιριάρα εις το 2.30 παρακαλώ.

ΜΟΝΟ

ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ              1 DNB    3.50       Goalbet

ΜΟΝΟ

ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ    1Χ           2.30       Goalbet