Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Δεν μπήκαμε καλά, η αλήθεια είναι αυτή. Η Λίβερπουλ… ποδοπάτησε τη Νόριτς, η δε Μονακό έμεινε με δέκα παίκτες από νωρίς και μοιραία έγινε έρμαιο στις ορέξεις της Λιόν, μένοντας στο μηδέν. Πάμε, ωστόσο, στα σημερινά…

Ποιος να μας το ‘λεγε πριν από 15-20 χρόνια, ότι θα συναντά η Καϊζερσλάουτερν τη Μάιντς στο Κύπελλο Γερμανίας και το φαβορί θα είναι η δεύτερη! Δύο κατηγορίες «ρίχνουν» οι φιλοξενούμενοι στην πάλαι ποτέ κραταιά Λάουτερν, ωστόσο το DFB Pokal ανέκαθεν επεφύλασσε εκπλήξεις. Μπορεί οι γηπεδούχοι να έχουν ξεπέσει, αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχουν το όνομα αλλά και τη χάρη τη δεδομένη χρονική στιγμή, μια και έχουν δώσει ήδη 4 επίσημα ματς (1-2-1). Δεν αποκλείεται να δυσκολευτεί η Μάιντς, αξίζει το αμφίτερμα σε απόδοση 1.80 από Goalbet.

Πάμε και στην Αγγλία, η οποία έχει επιστρέψει δριμύτερη με την 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Στο πρώτο της επίσημο ματς μετά τον χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η Τότεναμ υποδέχεται την Άστον Βίλα, που ξανακάνει την εμφάνισή της στα σαλόνια. Σαφές φαβορί οι spurs, που για πρώτη φορά μετά από χρόνια ενισχύθηκαν με παίκτες όπως ο Εντομπελέ, ο Σεσενιόν και ο Λο Σέλσο. Και οι villagers πάντως φρόντισαν να τα… σκάσουν, δαπανώντας πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές! Πολύ χαμηλά ο άσος, θα προτιμήσουμε να ασχοληθούμε με τα γκολ και συγκεκριμένα τα 2-3, μια και οι γηπεδούχοι προβλέπονται… χαλαροί. Απόδοση στο 2.05 από Goalbet.

 

ΜΟΝΟ

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΜΑΪΝΤΣ         G/G        1.80       Goalbet

ΜΟΝΟ

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ  2-3 ΓΚΟΛ             2.05       Goalbet