Απίστευτα πράγματα χθες! Απλά απίστευτα. Η Καϊζερσλάουτερν κόντραρε όπως προβλέφθηκε τη Μάιντς αλλά σε βαθμό να νικήσει χωρίς να δεχτεί γκολ, η δε Τότεναμ μας χάλασε τα 2-3 γκολ στο 90’! Ας είναι, πάμε στα φρέσκα…

Άκρως ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση του «Κινγκ Πάουερ», όπου η Λέστερ κάνει πρεμιέρα φιλοξενώντας τη Γουλβς. Οι δύο ομάδες ενισχύθηκαν αρκετά κατά το μεταγραφικό… παζάρι του καλοκαιριού και στοχεύουν στην εξάδα, έχοντας, η αλήθεια είναι, καλές πιθανότητες. Υψηλά οι αποδόσεις στα γκολ, πράγμα λογικό καθώς βρισκόμαστε στην 1η αγωνιστική. Θα επωφεληθούμε ρισκάροντας με το αμφίτερμα, σε απόδοση 1.90 από Goalbet.

Αλλάζουμε χώρα και πάμε σε ένα πιο… αντι-εμπορικό πρωτάθλημα. Ο λόγος γι’ αυτό της Τσεχίας, στο οποίο μας ενδιαφέρει η αναμέτρηση της Βικτόρια Πλζεν με την Σλοβάτσκο. Οι γηπεδούχοι έχουν συμπληρώσει 3 ματς δίχως νίκη (0-1-2) και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Ευρώπης, την ώρα που η αντίπαλός τους προσπαθεί να σταθεροποιηθεί. Κακή αμυντικά η Σλοβάτσκο, με την Πλζεν από την άλλη να έχει στα μυαλό τη ρεβάνς της ήττας (1-0) από την Αντβέρπ. Χρειάζεται ένα ξέσπασμα η ομάδα που ταπεινώθηκε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό, αφήστε που έχει να σκοράρει από τις 27 Ιουλίου! Πάμε στο over 2,5, στο 1.75 η απόδοση από Goalbet.

ΜΟΝΟ

ΛΕΣΤΕΡ-ΓΟΥΛΒΣ                G/G        1.90       Goalbet

MONO

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ-ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ      OVER 2,5             1.75       Goalbet