Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων η Εθνική, καθώς επικράτησε 8-4 του Μαυροβουνίου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης του Β’ Ομίλου, που οδηγεί απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς οι άλλοι δύο αντίπαλοι είναι θεωρητικά υποδεέστεροι.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα του  Δημήτρη Κραβαρίτη είναι τη Δευτέρα 11/8 με τη Ρουμανία.

Το παιχνίδι της πρεμιέρας μπορεί να ξεκίνησε με το Μαυροβούνιο να προηγείται 2-0, όμως στη συνέχεια η Ελλάδα, με βασικό όπλο της την άμυνα και σωστές επιλογές επιθετικά, σε κρίσιμα σημεία, κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της και να προηγηθεί με 5-2.

Οι Μαυροβούνιοι μείωσαν σε 5-3, αλλά στην τελευταία περίοδο η Εθνική μας ομάδα σκόραρε δύο φορές με τον Σγουρίδη σε παίκτη παραπάνω και φουνταριστό, ενώ ο Κεχαλάρης κλείδωσε τη νίκη.

Οκτάλεπτα: 0-2, 3-0, 2-1, 3-1
Ελλάδα (Δημήτρης Κραβαρίτης): Ανδρεάδης, Κατσαγούνος, Βλάσσης, Μαθιόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ 1., Κεχαλάρης 3, Γκίλλας, Μόκκας 1, Ζουρίδης, Τσαταλιός, Σγουρίδης 3, Αθυμαρίτης, Κουγιούνης, Κουτρουλάκης.
Μαυροβούνιο: Ισλάμοβιτς, Βούισιτς, Βούγοβιτς, Κόρατς 1, Μρσιτς 1, Μίλιτς 1, Βούκοτιτς, Ράντοβιτς Ι., Στανόγεβιτς 1, Τζόσεβιτς, Σλάντοβιτς, Βουγιόσεβιτς, Ράντοβιτς Β.