Ο Παναιγιακός διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία το 6ο τουρνουά 3on3 στο Λιμάνι της Αίγινας με την ομάδα του Λεωνίδα Κασελάκη να είναι η μεγάλη νικήτρια.

Αναλυτικά:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο τουρνουά 3on3 που διοργάνωσε ο Παναιγινιακός στο Λιμάνι της Αίγινας. Η διοργάνωση είχε λάμψη από το πρωτάθλημα της Basket League καθώς στο τουρνουά, εκτός από δεκάδες παιδιά και ερασιτέχνες αθλητές, συμμετείχαν ο Λεωνιδας Κασελάκης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Νίκος Δίπλαρος, ο Βασίλης Μουράτος, ο Δημήτρης Σταμάτης, ο Βαγγέλης Μπέμπης καθώς και ο συνεργάτης του Ντειβιντ Μπλατ στον Ολυμπιακό, Μιχάλης Καλαβρός ο οποίος είναι μόνιμος παραθεριστής στο νησί του Αργοσαρωνικού, ανεβάζοντας αρκετά το επίπεδο   ανταγωνιστικότητας και την ποιότητα των αγώνων.

Τον τίτλο στην κατηγορία των ανδρών κατέκτησε η ομάδα των Κασελάκη, Μπέμπη, Τζίτζη, οι οποίοι επικράτησαν της ομάδας των Χαραλαμπόπουλου, Μουράτου, Χαραλαμπόπουλου. Στο τουρνουά της Αίγινας παραβρέθηκε και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Νεσιάδης ο οποίος έκανε και τις βραβεύσεις στις κατηγορίες μίνι, παίδων και εφήβων.