Κακές αναμνήσεις ξύπνησαν στους παίκτες του Άγιαξ μετά το 3-2 του Μπίσεσβαρ, στην χθεσινή αναμέτρηση και περίμεναν με αγωνία να ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Οι παίκτες του «Αίαντα» θυμήθηκαν τον «εφιάλτη» που έζησαν την περσινή σεζόν απέναντι στην Τότεναμ του τρομερού Λούκας και δεν ήθελαν να συμβεί κάτι ανάλογο και με την ελληνική ομάδα.

«Μου ήρθε αμέσως στο μυαλό το παιχνίδι με την Τότεναμ. Παίχθηκε για λίγο στο κεφάλι μου. Μετά το 3-2 αμέσως ρώτησα τον διαιτητή, πόσο είχαμε ακόμη να παίξουμε… Μου απάντησε πως απέμεναν 30 δευτερόλεπτα. Ευτυχώς κρατήσαμε μέχρι τέλους την πρόκριση», δήλωσε ο Μπλιντ.

Στην συνέχεια ο Φέλτμαν δήλωσε: «Μιλήσαμε όλοι στα αποδυτήρια για εκείνο το παιχνίδι με την Τότεναμ. Σκεφτήκαμε την απογοήτευση που είχαμε από εκείνο το παιχνίδι. Είναι ακόμη πολύ νωπό και όλοι ένιωθαν πως δεν γίνεται να μας ξανασυμβεί για δεύτερη φορά».

Από την πλευρά του ο Μαζραουί πρόσθεσε: «Ναι, το σκεφτήκαμε. Για μια στιγμή στοίχειωσε το μυαλό μου. Αλλά ευτυχώς δεν συνέβη το ίδιο για δεύτερη φορά».