Το κάναμε το θάμα μας χθες! Η μεγάλη Κράσνονταρ έκανε πλάκα στους δρακουλιάρηδες της Πόρτο και μας χάρισε απλόχερα το 2.70, κάνοντάς με μέχρι και να μετανιώσω που δεν το έδωκα διπλό ξερό! Next…

Μπορεί να είναι μικρούλα η δράση σήμερις, ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον ελληνικό. Αφού δεινοπάθησε αλλά κατάφερε να κρατήσει το μηδέν εις τη Βαρσοβίαν, ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Λέγκια στο Περιστέριον προκειμένου να κάνει τη μπόμπα και να περάσει στα πλέι οφ. Καλύτεροι οι Πόλσκα στο πρώτο ματς, αλλά να πω την αλήθεια τους βλέπω να πέφτουν σα τα κοτόπουλα από τη ζέστη της αυγουστιάτικης Αθήνας. Και βάλανε και το ματς στις 19:00, τρομάρα τους! Πάντως και οι Αστεράκηδες έχουσι την τάση να τα χαλάνε στα εντός έδρας ματς εις την Ευρώπην. Θα ρισκάρω και θα δώκω χηνάρι, είτε αυτό σημαίνει παρατασάρα, είτε ηρωικόν αποκλεισμόν. Αποδοσάρα στο 3.20 από Goalbet.

Από εκεί και πέρα, έχομεν και τελικάρα ΟΥΕΦΑ Σούπερ Καπ αλλά να πω την αλήθεια δεν με πολυϊντριγκάρουν αυτά τα ματς. Η μία με τη νύχτα Λιβερπουλάρα και Τσελσάρα στην πρεμιερλιγκάτη πρεμιέρα, προβλέπω σχετικά εύκολα να επικρατούν οι πρωταθληταί Ευρώπης – και ουχί οι κυπελλούχοι. Δεν με χαλάει σκοράκι 2-0, 8αράκι δίνει η Goalbet.

ΜΟΝΟ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΕΓΚΙΑ Β.                 Χ             3.20       Goalbet

ΜΟΝΟ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΣΕΛΣΙ          Α.Σ. 2-0                8.00       Goalbet