Εξαιρετικά κύλησε η χθεσινή ημέρα. Η Λέγκια σταμάτησε στα δύο γκολ, Λίβερπουλ και Τσέλσι σκόραραν όσο ακριβώς χρειαζόταν και κάπως έτσι η στήλη έγραψε 2/2…

Απόψε έχουμε ακόμη μία ευρωπαϊκή βραδιά με ελληνική εκπροσώπηση, μια και οι ΑΕΚ, Άρης, υποδέχονται την Κραϊόβα και τη Μόλντε αντίστοιχα. Η Ένωση έχει σαφώς ευκολότερο έργο, καθώς το υπέρ της 2-0 από το πρώτο ματς της δίνει τεράστιο πλεονέκτημα για την πρόκριση. Οι Ρουμάνοι απογοήτευσαν στο ματς πρωταθλήματος με την Σέπσι (ήττα 0-1 εντός έδρας), έχουν εσωτερικούς τριγμούς και φαντάζει απίθανο να πλησιάσουν έστω στην ανατροπή. Προβλέπεται περιορισμένης έκτασης σκορ, γύρω στο 2-0, 2-1. Επιλέγουμε, λοιπόν, τα 2-3 γκολ στο 2.00 από Goalbet.

Πάμε και στον Άρη, που μετά την βαριά ήττα με 3-0 στη Νορβηγία ψάχνει ένα θαύμα για να προχωρήσει στα πλέι οφ. Οι Θεσσαλονικείς εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στο Μόλντε, με την αποβολή του Βέλεθ να κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Απόψε, οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν γρήγορο γκολ και… ό,τι γίνει. Δείχνουν πάντως ικανοί να πάρουν τη νίκη, άσχετα αν αυτή θα έρθει με σκορ πρόκρισης. Στο 2.00 ο άσος στη Goalbet, αξίζει το ρίσκο. Άλλωστε το «Κ. Βικελίδης» αποτελεί διαχρονικά το… κάστρο της ομάδας και οι οπαδοί του Άρη αναμένεται να το μετατρέψουν σε…κόλαση!

ΜΟΝΟ

ΑΕΚ-ΚΡΑΪΟΒΑ     2-3 ΓΚΟΛ             2.00       Goalbet

ΜΟΝΟ

ΑΡΗΣ-ΜΟΛΝΤΕ  1             2.00       Goalbet