Μετά το γκολ στην πρεμιέρα το… μενού είχε ασίστ και δοκάρι για τον Ευθύμη Κουλούρη με την Τουλούζ να κερδίζει με 1-0 τη Ντιζόν με τον Μακένγκο να είναι ο σκόρερ.

Σε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο Τουλούζ και Ντιζόν είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, όμως παρόλα αυτά έμειναν στο μηδέν.

Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο του «Μουνισιπάλ», έχοντας σημαντική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο δεύτερο λεπτό όταν ο Μπαλντέ γύρισε την μπάλα στην «καρδιά» της περιοχής με τον Ταβάρες να σουτάρει και τον Ρεϊνέ να αποκρούει με δυσκολία.

Από την πλευρά της η Τουλούζ είχε τον έλεγχο της μπάλας και προσπάθησε να απειλήσει από τα άκρα, ψάχνοντας με σέντρες τον Ευθύμη Κουλούρη. Ο Έλληνας επιθετικός έφτασε μια… ανάσα από το γκολ όταν στο 46ο λεπτό έκανε το γυριστό σουτ μετά την κεφαλιά του Σανκαρέ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και σταμάτησε στα σώματα πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ζανό επιχείρησε να βάλει μπροστά στο σκορ την Ντιζόν, κάνοντας δυνατό σουτ εκτός περιοχής και αναγκάζοντας τον Ρεϊνέ να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η Τουλούζ είχε άμεση απάντηση και με έμπνευση του Κουλούρη έφτασε στο γκολ. Ο Έλληνα επιθετικός με ωραία κίνηση έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Ντιζόν απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και έδωσε «πάρε-βάλε» στον Μακενγκό που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Ο περσινός πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος δεν σταμάτησε να ταλαιπωρεί την άμυνα της Ντιζόν και στο 65ο λεπτό έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι του Ρούναρσον.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν σαφώς πιο γρήγορος συγκριτικά με το πρώτο, ωστόσο το τέρμα του Μακενγκό μετά την ασίστ του Κουλούρη ήταν το μοναδικό της αναμέτρησης και αυτό που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην Τουλούζ.

Τουλουζ (Καζανοβά): Ρεϊνέ, Μορέιρα, Αμιάν, Ντιακιτέ, Σιλά, Βαϊνκέρ (Σιντιμπέ 80’), Σανγκαρέ, Μακενγκό (Μποϊσγκάρντ), Ντοσεβί (Σαΐντ), Κουλούρης, Γκραντέλ

Ντιζόν (Ζομπάρτ): Ρούναρσον, Αλφόνς, Κουλιμπαλί, Εκουέλε Μάνγκα, Σαφίκ, Αμαλφιτάνο (Κεϊτά 68’), Εντόνγκ, Μπαλντέ (Σαμαριτανό 59’), Ζανό, Λαούτοα (Σουμαρέ 80’), Ταβάρες.