Νέο πλήγμα στην εθνική ομάδα της Σερβίας, που είδε τον Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς να αποχωρεί από την αναμέτρηση με την Τουρκία στο πλαίσιο του τουρνουά «Ακρόπολις».

Την ώρα που στην εθνική Σερβία υπάρχει αγωνία για την κατάσταση του Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος πολύ δύσκολα θα δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ήρθε ένα ακόμα πρόβλημα να προστεθεί στη λίστα του Σάσα Τζόρτζεβιτς για το μεγάλο ραντεβού της Κίνας.

Ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της εθνικής ομάδας στην Κίνα, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο, στη φιλική αναμέτρηση της Σερβίας με την Τουρκία, στο πλαίσιο της πρώτης μέρας του τουρνουά Ακρόπολις και έτσι θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της προετοιμασίας των Σέρβων.

Από την πρώτη στιγμή υπήρχε ανησυχία, όσον αφορά τον τραυματισμό του και μέσα από τις δηλώσεις του επικεφαλής ιατρού της εθνικής ομάδας, Ντράγκαν Ραντοβάνοβιτς, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι. «Είναι ένας τραυματισμός στο γόνατο που απαιτεί θεραπεία και επέμβαση και δυστυχώς δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας», ήταν τα λόγια του.