Μία η άλλη χθες. Στο μεν ματς της Ντόρτμουντ με την Άουγκσμπουργκ είχαμε τη… βροχή από γκολ που περιμέναμε, η δε δυάδα έσπασε λόγω της λευκής ισοπαλίας μεταξύ Ναντ και Μαρσέιγ. Σήμερα, οι επιλογές μας θα είναι δύο και καλές!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κάνει κι αυτή την πρεμιέρα της στη Λα Λίγκα, μπαίνοντας στη νέα εποχή. Πολλές… κολώνες της ομάδα κατά τα προηγούμενα χρόνια αποχώρησαν και παρουσιάζει ενδιαφέρον το τι θα παρουσιάσει φέτος ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Αντίπαλος των «ροχιμπλάνκος» η Χετάφε, που μπήκε πέρυσι στην εξάδα και θέλει να αποδείξει πως δεν ήταν… πυροτέχνημα. Η Ατλέτικο είναι το σαφές φαβορί και μπορεί να μπει με το δεξί στη νέα χρονιά, ωστόσο το σκορ προβλέπεται… νορμάλ. Ποντάρουμε 2-3 γκολ στο 1.95 από Goalbet.

Μεταφερόμαστε τώρα στη Γερμανία, όπου η Ουνιόν Βερολίνου ετοιμάζεται για την παρθενική της συμμετοχή στη Μπουντεσλίγκα. Αντίπαλος, η πανίσχυρη Λειψία, που θέλει φέτος να πρωταγωνιστήσει, παίρνοντας ώθηση από την περσινή, πολύ καλή σεζόν (3η θέση και φιναλίστ Κυπέλλου). Οι «ταύροι» είναι το μεγάλο φαβορί αλλά οι Βερολινέζοι κουβαλούν μπόλικο ενθουσιασμό. Πιθανό να έχουμε γκολ εκατέρωθεν, δεν είναι άσχημο το 1.70 για το αμφίσκορο. Απόδοση από Goalbet.

ΜΟΝΟ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.-ΧΕΤΑΦΕ    2-3 ΓΚΟΛ             1.95       Goalbet

MONO

OYNION B.-ΛΕΙΨΙΑ          G/G        1.70       Goalbet