Ο Μάικ Μπράμος θα συνεχίσει για πέμπτη σεζόν στην Βενέτσια και δήλωσε χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή, ενώ στάθηκε στο κλίμα που υπάρχει στα ενδότερα της ομάδας.

Ο νέος αρχηγός της Βενέτσια Μάικ Μπράμος, είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος ου είμαι εδώ. Είμαι χαρούμενος για την πέμπτη μου σεζόν στην Βενέτσια. Κερδίσαμε δύο πρωταθλήματα μέχρι στιγμής και νιώθω πολύ καλά στο κλαμπ.

Ο πρώτος στόχος μας είναι να γίνουμε ομάδα, να μείνουμε ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές. Είμαστε φιλόδοξοι και πάντα παίζουμε για τη νίκη, αλλά αυτό απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά, και λίγη τύχη, έτσι ο πρώτος στόχος μας είναι να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα και να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε.

Υποδεχτήκαμε τα νέα πρόσωπα, είμαστε χαρούμενοι που ήρθαν στην ομάδα. Όλοι θα δουλέψουμε μαζί ώστε να αναπτυχθεί η ομάδα και να βοηθήσουν την ομάδα.

Η ανθρώπινη πλευρά των παικτών είναι πάντα σημαντική στην Βενέτσια και πιστεύω ότι η ομάδα κάνει σπουδαία δουλειά ψάχνοντας για καλούς ανθρώπους που είναι και καλοί παίκτες. Έχουμε τρομερό οικογενειακό κλίμα εδώ στην Βενετία».