Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο γνωρίζει καλά τόσο το πρωτάθλημα της Σλοβακίας όσο και το ελληνικό. Ο 68χρονος τεχνικός στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου και Πανιώνιο και ξέρει τι εστί ΠΑΟΚ…

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, λέγοντας πως ο Δικέφαλος έχει το πάνω χέρι αλλά και πως η πρωταθλήτρια Σλοβακίας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Ακόμα στάθηκε στα προβλήματα του αντιμετωπίζει ο Ηρακλής, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα τα ξεπεράσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πως βλέπει τα δύο παιχνίδια: «Θα είναι αμφίρροπα παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υποτιμήσει την Σλόβαν γιατί αν το κάνει θα έχει πρόβλημα. Η ομάδα της Σλοβακίας είναι αήττητη εδώ και 8 παιχνίδια, με τον νέο προπονητή έχει αυτό το σερί».

Τους πιο επικίνδυνους παίκτες της Σλόβαν: «Ο Σπόραρ, ο Μόχα, ο Τσάβριτς, Ντάνιελ είναι οι πιο επικίνδυνοι. Οι επιθετικοί της Σλόβαν είναι οι πιο δυνατοί παίκτες. Δεν έχω δει πολύ τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια για τους επικίνδυνους παίκτες του, όμως ξέρω ότι είναι καλό σύνολο».

Την έδρα της Σλόβαν: «Εχει χτίσει καινούριο γήπεδο, χωράει 22.00 θεατές και θα είναι κατάμεστο. Επειδή παίζουν στα πλέι οφ της διοργάνωσης θα είναι γεμάτο αλλά και γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ελκυστική ομάδα. Οι οπαδοί της Σλόβαν θα βοηθήσουν σίγουρα».

Το φαβορί της αναμέτρησης: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, έχει πιο καλή ομάδα αλλά όπως ξαναείπα δεν πρέπει να τους υποτιμήσει. Βλέπω 60-70% υπέρ του ΠΑΟΚ».

Τις εξελίξεις στον Ηρακλή: «Είναι λυπηρό για ό,τι συμβαίνει στον Ηρακλή, έχει μια θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κάποια στιγμή θα επιστρέψει δυνατός. Δεν έχω επικοινωνία με κάποιον από τον Ηρακλή, παλιότερα είχαμε επικοινωνία και μαθαίναμε από τον Κατσαμπή την κατάσταση».

Πηγή: Metropolis 95.5 FM