Ο Ερμής Αγιάς είναι τελικά η 14η ομάδα της Basket League, καθώς η ομάδα της Λάρισας πήρε την wild card συμμετοχής του πρωταθλήματος και ετοιμάζεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην μεγάλη κατηγορία. Στο τιμόνι της ο Βασίλης Φραγκιάς.

Η τελευταία εκκρεμότητα όσον αφορά τις 14 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα ξεκαθάρισε. Μετά τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και την κοινή πορεία Κύμης-Λαυρίου και Χολαργού-Κολοσσού Ρόδου δημιουργήθηκε κενό στην Basket League, το οποίο μετά την άρνηση Καστοριάς και Καρδίτσας καλύφθηκε μέσω wild card.

Ερμής Αγιάς και Κόροιβος Αμαλιάδας κατέθεσαν φακέλους στην ΕΟΚ διεκδίκησης συμμετοχής, με την πρώτη ομάδα να παίρνει την έγκριση της ειδικής επιτροπής ομόφωνα με ψήφους 5-0. Πλέον, αναμένονται οι επόμενες ενέργειες των Θεσσαλών οι οποίοι θα μετονομαστούν σε Ερμή Λάρισας, μετακομίζοντας και στο κλειστό της Νεάπολης. Ήδη, έχει εξασφαλιστεί η συνδρομή κεντρικού χορηγού για την σύσταση της ΚΑΕ, ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο ο Βασίλης Φραγκιάς θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία και την στελέχωση του ρόστερ.