Οι Βάσκοι απέρριψαν πρόταση της Μιράντες για τον 23χρονο Ασιέ Βιλαλίμπρε, ενώ στο «κόλπο» για τον δανεισμό του μπήκαν και Πολωνοί.

«Ζεστό» φαίνεται πως παραμένει το ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης για τον Ασιέ Βιλαλίμπρε και μάλιστα όσο περνά ο καιρός, μειώνονται οι «μνηστήρες» για τον 23χρονο φορ.

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, η Αθλέτικ Μπιλμπάο απέρριψε πρόταση της Μιράντες, τόσο γιατί δεν κάλυπτε μέρος του συμβολαίου του κάτι που πράττουν οι Αρκάδες, όσο και επειδή θέλει να τον στείλει σε μία ομάδα υψηλότερου επιπέδου.

Την ίδια στιγμή οριστικά φαίνεται πως «καίγονται» Barcelona B and Real Madrid Castilla που επίσης ενδιαφέρονται για εκείνον, καθώς συμμετέχουν στην ίδια κατηγορία με την Αθλέτικ Μπιλμπάο Β’ (εκεί έπαιζε ο Βιλαλίμπρε) και από το Σαν Μαμές δεν θέλουν να τον παραχωρήσουν δανεικό σε ανταγωνιστικές ομάδες.

Εκείνο που σχολιάζουν ακόμη είναι πως παρότι δεν υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα είναι πιθανό να μείνει στο ρόστερ, ενώ από το εξωτερικό εκτός από την Ελλάδα και τον Αστέρα, ενδιαφέρον υπάρχει και από συλλόγους της Πολωνίας.

Έτσι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο παίκτης ή θα μείνει στους Βάσκους έστω και παροπλισμένος περιμένοντας μία ευκαιρία ή θα πάει δανεικός εκτός των συνόρων.