ΉφαιστοςΘέτοντας υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν, ο Ήφαιστος Λήμνου πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στην Αθήνα.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είδε στην πρώτη προπόνηση του Ήφαιστου την Τρίτη στην Αθήνα παλιούς και νέους παίκτες να δίνουν το «παρών», περιμένοντας τις επόμενες μέρες την ενσωμάτωση των Τζέρι Σμιθ και Σον Εβανς.

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ο τεχνικός των νησιωτών τόνισε πως: «Ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια, έχοντας μία καλή βάση από την περασμένη σεζόν. Οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες και οφείλουμε να ‘χτίσουμε’ πάνω σε αυτό που έχουμε δημιουργήσει. Είχαμε θέσει ως πρωταρχικό στόχο να διατηρήσουμε μία καλή βάση της περυσινής ομάδας, γιατί λειτουργούμε με πλάνο να ‘χτίζουμε’ σταδιακά και όχι να προβαίνουμε σε ριζικές αλλαγές, που αλλοιώνουν σημαντικά το χαρακτήρα της ομάδας.

Οπότε , η παραμονή έξι παικτών (Σπύρος Μούρτος, Δημήτρης Σταμάτης, Γιώργος Διαμαντάκος, Δημήτρης Χαριτόπουλος, Τζέρι Σμιθ, Σον Έβανς) μας επιτρέπει να συνεχίσουμε σε μεγάλο βαθμό τη δουλειά που ξεκινήσαμε πέρυσι. Κι ακολούθως τα νέα μέλη της ομάδας να μπουν πιο εύκολα στη φιλοσοφία μας. Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι να έχουμε υγεία, ώστε να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Σε αυτό το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας βάζουμε κάποια πράγματα και συνεχώς θα γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε να εντάξουμε τους νέους παίκτες στη φιλοσοφία μας και να δημιουργήσουμε οικογενειακό κλίμα, το οποίο θα μας βοηθήσει στην πορεία της σεζόν.

Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της Λήμνου που μας στηρίζει εμπράκτως. Θέλουμε ν’ αποφύγουμε από νωρίς τις περιπέτειες και, στη συνέχεια, να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πάνω απ’ όλα, όμως, πρέπει να είμαστε υγιείς και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε».