Το φιλικό της Σερβίας με τη Λιθουανία, στις 10 Αυγούστου ήταν μια… τραυματική εμπειρία για τον Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ τραυματίστηκε στο πόδι και όπως τόνισε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, κατά την αναχώρηση της εθνικής ομάδας της Σερβίας για την Κίνα, κατά 99% δεν θα είναι στα παρκέ της Ασίας με την υπόλοιπη εθνική ομάδα.

Η Βίρτους Μπολόνια δεν μένει με σταυρωμένα χέρια στην υπόθεση αυτή. Όπως τόνισε μάλιστα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της κατόχου του BCL, Λούκα Μπεράλντι, η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με το ιατρικό τιμ των Σέρβων, ωστόσο επεσήμανε πως σε πρώτο πλάνο είναι η καλύτερη δυνατή αποκατάσταση του τραυματισμού του έμπειρου γκαρντ.

«Έχουμε συνεχή συνεργασία και επικοινωνία με την σερβική ομοσπονδία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Ντανίλοβιτς, τον κόουτς Τζόρτζεβιτς και τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ Ραντοβάνοβιτς για την ευαισθησία και τη διαθεσιμότητά τους. Το τι αντιπροσωπεύει ο Μίλος για την Σερβία και την εθνική ομάδα της χώρας το ξέρουμε. Λυπούμαστε όμως που δεν θα είναι στην Κίνα, αλλά είναι σωστό να βάλουμε σε πρώτο πλάνο την υγεία και την αποκατάσταση του παίκτη και αυτό θα κάνω και εγώ», ήταν τα λόγια του.