Ο Μάρκους Μπεργκ βρέθηκε στο «Καραϊσκάκης» για την προπόνηση της ομάδας του και μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV σχολίασε τα όσα είχαν προκύψει μεταξύ του ίδιου και του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπεργκ

Την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Έζησα τέσσερα υπέροχα χρόνια εδώ στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό και χαίρομαι πραγματικά που γύρισα».

Το καλοκαιρινό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι που δεν έγινε. Είναι παρελθόν και κοιτάζω την ομάδα μου μόνο, που είναι η Κρασνοντάρ».

Το εάν έχει ενημερώσει τους συμπαίκτες του για την ατμόσφαιρα: «Ναι τους έχω μιλήσει λίγο αλλά είναι γνωστό σε ολο τον κόσμο πόσο παθιασμένοι είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού».

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Ξέρουμε τι να περιμένουμε. Είναι ένα εκτός έδρας ματς. Ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο του και πιστεύω ότι θα είναι ένας ανοιχτός αγώνας».

Το κατά πόσον πιστεύει σε καλό αποτέλεσμα: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Είμαστε και οι δύο επιθετικές ομάδες και πιστεύω θα είναι ένα καλό παιχνίδι για τον κόσμο να το δει. Ελπιζω να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Το αν θα ξεκινήσει βασικός: «Θα δούμε. Είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο προπονητής. Ίσως θέλει να σας κάνει έκπληξη. Πάντως εγώ είμαι έτοιμος».