Τους παίκτες που έπαιξαν στην Ολλανδία απέναντι στον Άγιαξ, θα επιλέξει ο Αμπέλ Φερέιρα και με τη Σλόβαν, αν και πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αλλαγή στην προσέγγιση του ματς.

Κορυφώνεται μέρα με τη μέρα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς της Πέμπτης απέναντι στη Σλόβαν, με τον Αμπέλ Φερέιρα να έχει αποφασίσει για το πως θα παρατάξει την ομάδα του στο ματς με την ομάδα της Μπρατισλάβας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως όλα δείχνουν από την προετοιμασία, θα πάει με τους ίδιους έντεκα που ξεκίνησαν στην Ολλανδία απέναντι στον Άγιαξ. Δηλαδή με τους Πασχαλάκη, Μάτος, Γιαννούλη, Βαρέλα, Κρέσπο, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ, Πέλκα και Άκπομ.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι τα πρόσωπα θα είναι τα ίδια, η προσέγγιση θα είναι μάλλον διαφορετική.

Ο Φερέιρα έχει ζητήσει από τους παίκτες του, να είναι εκείνοι που θα ελέγχουν το ματς, εξουδετερώνοντας επί της ουσίας το κυριαρχικό ποδόσφαιρο που προσπαθεί να παίξει η Σλόβαν στα ματς εκτός Σλοβακίας.

Μάλιστα, στην ανάλυση που έχει γίνει για τον αντίπαλο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν καταλήξει πως πρέπει να χτυπήσουν στο αμυντικό transition, που αποτελεί αδύναμο σημείο της Σλόβαν, κάτι που θα γίνει με πίεση ψηλά και γρήγορες μεταβιβάσεις.