Ο Ζακ ΛεΝτέι συνεχίζει την καριέρα του στην Ζαλγκίρις Κάουνας και στις πρώτες δηλώσεις του από την Λιθουανία στάθηκε στο «ψηστήρι» από τον Άξελ Τουπάν.

Ο Αμερικανός ψηλός συνυπήρξε με τον Γάλλο φόργουορντ την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό και για τον λόγο αυτό ζήτησε… αναφορά σχετικά με την Ζαλγκίρις Κάουνας ενόψει της μετακόμισής του στην Λιθουανία.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να αρχίσω τη δουλειά με αυτή την τόσο φημισμένη ομάδα, με τους σπουδαίους προπονητές και συμπαίκτες. Η Ζαλγκίρις είναι μια ομάδα που παίζει πολύ δυνατά ως προπονημένη. Όλοι είναι σοβαροί, παίζουν σε κάθε αγώνα λες και είναι ο τελευταίος τους και θέλω να γίνω μέρος αυτής της προσπάθειας. 

Η “Ζαλγκίριο Αρίνα” είναι οπωσδήποτε ένα από το δυο πιο θορυβώδη γήπεδα, στα οποία έχω αγωνιστεί. Ακόμα και ως φιλοξενούμενος, μου άρεσε να παίζω σε ένα τέτοιο γήπεδο.

Έπαιξα πέρυσι μαζί με τον Τουπάν και μου έδωσε αρκετές πληροφορίες για τη Ζαλγκίρις. Έχω ακούσει όμως και από άλλους πολλά πράγματα για όλο τον οργανισμό. Θέλω να δουλέψω όσο πιο σκληρά γίνεται, να δώσω τον ιδρώτα και το αίμα μου για την ομάδα. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου, αυτός που θα έρχεται πρώτος και θα φεύγει τελευταίος απο το γήπεδο, θα δώσω τα πάντα για την ομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο ΛεΝτέι.