Καλημέρα παιχταράδες μου. Μούφα χθες, ενώ όλα πήγαιναν καλά στη Μόσχα μέχρι το 59’, κάτι πάθανε μετά οι Σπαρτακοτσουσουκάδες και θυμηθήκανε πώς είναι να σκοράρεις. Δεν πτοούμεθα όμως, γιατί απόψι έχει Τσου Λου.

Σαν πολλά μας τα είπε η φίλη Λίντσερ από την Αυστρία. Άλογο την έκανε τη Βασιλεία στον προηγούμενο γύρο, όμως την Κυριακή έδειξε τα πρώτα σημάδια αποσύνθεσης. Της πήρε ρε σεις ισοπαλία μέσα στην έδρα της η απίθανη Σβαρόφσκι Βάτενς! Όταν δεν μπορείς να νικήσεις σύλλογο φίλων κρυσταλλακίων, δεν μπορείς να ορέγεσαι σεντόνια κλπ. Κι αυτή η Μπριζ δε λέω, την έπαθε με την Εουπενάρα την Παρασκευή αλλά απόψε θα είναι σοβαρή. Διπλάρα στο 2.90 από Goalbet.

Κάτι ώρες πριν όμως, έχουμε ματσάκι ωραίο εις το Κύπελλο Κίνας. Ημιτελικά έχουμε φτάσει, η Σενχούα πήρε ήδη την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό και θα ανταμώσει με τον νικητή του σημερινού Σαγκάη SIPG-Σαντόνγκ Λούνενγκ. Από τον Ιούνιο έχουνε να χάσουνε οι πρωταθληταί, η Σαντονγκάρα από την άλλη τελευταία μια πάει, μια δεν πάει. Κάτι με πιάνει πάντως πως θα μπούνε τεμάχια πολλά, όπως χθες, 3-2 νίκησε η μεγάλη Σενχούα τη Νταλιάν. Βρε λέτε να έχομεν πάλι κάνα φεστιβάλ γκολ; Over 4,5 στο 4.30 η Goalbet, δε με χαλάει…

ΜΟΝΟ

22:00 ΛΑΣΚ ΛΙΝΤΣ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 2 (2.90, Goalbet)

ΜΟΝΟ

14:35 ΣΑΓΚΑΗ SIPG-ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΝΓΚ OVER 4,5 (4.30, Goalbet)

Περισσότερα στη σελίδα Koubanezos στο Φάτσαμπουκ