ΧρυσικόπουλοςΤο θέμα του Λίνου Χρυσικόπουλου, δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό από τη στιγμή που έχει καταθέσει προσφυγή κατά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο σήμερα έγινε μια επαφή του Κώστα Φλεβαράκη μαζί του.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, φυσικά και αναφέρθηκε στο κομμάτι ευθύνης του που δεν είναι άλλο από το αγωνιστικό, ωστόσο το θέμα του Χρυσικόπουλου, είναι πρώτα από όλα οικονομικό και εκεί, ως τώρα, δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο.

Η περίπτωση παραμονής του δείχνει σχεδόν απίθανη, ωστόσο από τον ΠΑΟΚ γίνεται μια προσπάθεια για να αλλάξουν τα δεδομένα αυτά, παρά τις μικρές πιθανότητες.

Κουβέντα έγινε και με τον Απόλλωνα Τσόχλα, ο οποίος παραμένει στη Θεσσαλονίκη, παρότι το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ έχει ολοκληρωθεί. Και εκεί, προτεραιότητα αποτελεί το κομμάτι των οφειλών, αλλά από πλευράς Φλεβαράκη έγινε συζήτηση για την παραμονή του έμπειρου γκαρντ και το τι σκέφτεται για τον ίδιο, ο προπονητής της ομάδας.

Ανάλογη συζήτηση (με τα ίδια δεδομένα σε αγωνιστικό-οικονομικό) αναμένεται να γίνει και με τον Σταύρο Σχίζα, με το στόχο του Φλεβαράκη, αλλά και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, να είναι η, όσο το δυνατόν πιο άμεση, διευθέτηση αυτών των θεμάτων προκειμένου η ομάδα, να ξεκινήσει προετοιμασία. Κάτι που ακόμα και σήμερα, φάνηκε πόσο δύσκολο είναι.a