Ακόμα μια εντυπωσιακή κίνηση έκαναν οι άνθρωποι του Προμηθέα Πατρών, προκειμένου να ενισχύσουν τις πωλήσεις των καρτών διαρκείας της ομάδας τους, δείχνοντας ξανά την ευρηματικότητά τους, βάζοντας τον Γιώργο Μπόγρη σε ρόλο πωλητή.

Ο Προμηθέας έχει βάλει… μπρος για τη νέα σεζόν, έχοντας ως στόχο να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι Πατρινοί έχουν πολλές προκλήσεις μπροστά τους την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και για το λόγο αυτό ποντάρουν πολλά στην παρουσία του κόσμου της Πάτρας.

Ήδη η ανταπόκριση είναι μεγάλη, καθώς τα διαρκείας της νέας σεζόν «φεύγουν» με γοργούς ρυθμούς. Μάλιστα, είναι θέμα χρόνου να ξεπεράσουν τα 1.000, καθώς η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη.

Για το λόγο αυτό, οι Προμηθείς φρόντισαν να κάνουν μια έκπληξη στον κόσμο που βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας το πρωί της Τετάρτης (21/08) στο κέντρο της πόλης. Κι αυτό γιατί ο Γιώργος Μπόγρης εξυπηρέτησε τους Πατρινούς φιλάθλους, δίνοντας ο ίδιος τα διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Φυσικά οι φίλοι του Προμηθέα δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον διεθνή σέντερ, ενώ άπαντες έδωσαν… ραντεβού για το κλειστό «Δ.Τόφαλος» της Πάτρας.